Ben jij een slimme en gedreven student? En ben je bovendien geïnteresseerd in duurzaamheid en communicatie? Dan biedt studio Babette Porcelijn uitdagende stages.

Wie wij zijn

Studio Babette Porcelijn is een eco-positief ontwerpbureau voor advies, ontwerp en communicatie. Babette is schrijver van het boek De verborgen impact, waarmee zij finalist werd in de Dutch Design Awards 2017 en op de lijst van Trouw Duurzame 100 staat.

Babette onderzoekt de impact die de consument heeft op het milieu en wat je eraan kunt doen. Ze legt de blinde vlekken in ons denken over duurzaamheid bloot en helpt mensen en organisaties met effectief verduurzamen.

Werkveld

Met de studio geven we advies aan organisaties over duurzaamheid, we ontwikkelen communicatie en ontwerpen de middelen. Verder werken we veel voor interne projecten, zoals inhoudelijke vertaling van het boek voor andere landen, lezingen & workshops, we ontwikkelen een online impact tool, en diverse andere projecten rondom verborgen impact.

In studio Babette Porcelijn werken we graag vakoverstijgend, open-minded, analytisch en creatief. Je bent veel aan het ontwerpen, en daarbij maak je kennis met aanpalende disciplines: toekomstvisie ontwikkelen, gedragsverandering stimuleren, wetenschappelijk onderzoek, presenteren, schrijven, infographics maken, vernieuwen en communiceren.

We willen ons team graag tijdelijk versterken, en hebben daartoe twee openstaande stagevacatures:

Vacature voor IT-stage
Vacature voor ontwerpstage

Meer weten?

Artikelen

We need designers, not scientists, to show us how to change the world, says Babette Porcelijn

Mobile phones and other industrial products have “the number one impact” on climate change

https://www.oneworld.nl/duurzaamheid/vlees-is-probleem-plastic-verpakking-daaromheen/

https://www.trouw.nl/groen/duurzame-100-een-beter-milieu-begint-bij-een-karrevracht-aan-cijfers~ab5ef6e2/

De verborgen impact van ons dagelijks leven

Als je geïnteresseerd bent in een van deze stages, stuur dan voor 6 maart je motivatie, portfolio en cv naar info[a]porcelijn.com