Down to Earth x De verborgen impact – lezingen door Babette Porcelijn en Rolf Winters

27 november 2019

Filmmaker Rolf Winters & schrijfster Babette Porcelijn, twee visionairs die hun leven drastisch omgooiden na nieuw verworven inzichten, komen op 27 november samen naar De Groene Afslag.

Voor wie de prachtige en inspirerende documentaire DOWN to EARTH wil zien, grijp je kans! De film gaat over de oeroude wijsheden van de oorspronkelijke bewoners van de wereld die nog heel dicht bij de natuur staan. Spreek na afloop met regisseur Rolf Winters die meer zal vertellen over ‘Wisdom Based Leadership’ en hoe wij de wereld voor de komende generaties beter achter zouden kunnen laten.

Om het daarna ogenblikkelijk heel concreet te maken bespreekt Babette Porcelijn aan de hand van haar boek ‘De Verborgen Impact’ wat de invloed is van ons gedrag op onze planeet. Ze maakt glashelder hoe je door eenvoudige dagelijkse keuzes een enorm verschil kan maken.

Kijk hier voor meer info en tickets!

Geplande lezingen

Talent Sharing

14 september 2020

Talent Sharing is een organisatie van 5 ondernemers uit België die elk jaar 60 CEO’s uit diverse sectoren uitnodigt op een exclusief event. Voor het event in najaar van 2020 willen we als thema ‘De verborgen impact (van bedrijven)’ naar voren brengen, om zo inzicht te bieden in hoe bedrijven kunnen bijdragen aan een meer eco-positief leven.

Lees meer